GEREEDSCHAP

Handleiding

 
1Opzetten van MyEtherWallet

We kunnen geen directe support geven voor de portefeuille. We raden het aan om MyEtherWallet[MEW] te gebruiken.Hieronder vind u een handleiding over hoe u deze portefeuille kunt opzetten en hoe u de tokens kunt toevoegen aan uw portefeuille.

Stap 1) Ga naar https://www.myetherwallet.com

Stap 2) Links boven op de pagina klikt u op, New Wallet. Dan komt er een venster waarin staat CREATE NEW WALLET. Klik daarop en daarn voert u een paswoord in die u wilt gebruiken[zorg dat het een sterk wachtwoord is], druk daarna op de knop CREATE NEW WALLET [blauwe knop].

Stap 3) Sla de KEYSTORE file op (Klik op download Keystore File (UTC / JSON))

Stap 4) Lees de informatie goed door op de site. VERLIES DE KEYSTORE FILE NIET EN ZORG DAT JE DEZE NIET DEELT EN GOED OPSLAAT!

Stap 5) Klik op I UNDERSTAND. CONTINUE.

Stap 6) Sla uw private key op. Dit is de code die u gebruikt om je coins in je portefeuille te importeren. Van deze pagina kunt u een screenshot maken en uitprinten. VERLIES DE CODE NIET, DEEL HET NIET EN ZORG DAT JE EEN BACKUP MAAKT. Als iemand uw code heeft kan iemand in uw portefeuille komen!

Stap 7) Klik op SAVE YOUR ADDRESS.

Stap 8) Ontgrendel uw portefeuille om uw Ethereum adres te zien. Selecteer tussen de opties om de portefeuille te ontgrendelen op Keystore file(UTC / JSON)

Stap 9) Klik op SELECT WALLET FILE en vind uw KEYSTORE file. Dit bestand heet iets in de richting van: UTC—xxxx-xx

Stap 10) Voer uw wachtwoord in het veld en klik op UNLOCK

Als de stappen hierboven gevolgd zijn dan zult u nu een pagina zien met uw ETH adres(Startend met 0x[veel nummers en letters]

Maak notities van het ETH adres. Dit is in principe uw digitale rekeningnummer waar uw tokens naar gestuurd worden. De handleiding hieronder legt uit hoe u uw ERC20 tokens kunt toevoegen aan uw MEW, zodat u deze kunt zien in uw portefeuille.

2Hoe kan ik TBC2 kopen?

Stap 1) Bezoek onze “winkel

Stap 2) Op deze pagina zie je TBC2 en een USD prijs per munt. Vul in hoeveel munten u wilt en klik op Add to cart. 
In ronde 1, is de prijs $0.002 USD dus voor $10 krijg je in deze ronde 5000 munten. (USD bedrag verdeeld over de prijs per munt, 10 / 0.002 = 5000).

In ronde 9 is de prijs $0.02 USD dus voor $10 krijg je in deze ronde 500 munten. (USD bedrag verdeeld over de prijs per munt, 10 / 0.02 = 500)

Hou in uw hoofd dat er geen minimum bedrag is om te kopen, maar er wel transactie kosten worden gerekend door onze betaaldienst (Dit zijn de kosten die miners maken om de transacties te verwerken. 

Stap 3) Klik op VIEW CART op de groene balk rechts bovenaan. 

Stap 4) Kijk of je bestelling in orde is. 

Stap 5) Klik op PROCEED TO CHECKOUT 

Stap 6) Vul het formulier in, uw naam, emailadres en Ethereum adres (Moet ERC20 geschikt zijn) We raden het aan om MyEtherWallet te gebruiken[MEW] Je kunt hier in stap 1 een handleiding vinden om MEW aan te maken. KIJK GOED NA DAT JE “MEW ADRES” GOED IS INGEVULD. Wij kunnen niet zien of een wallet wel of niet geschikt is om de munten te ontvangen, en dat kan leiden tot het verlies van de munten. 

Stap 7) Aan de onderkant van de pagina klik op PLACE ORDER 

Stap 8) Selecteer hoe u wilt betalen, u kunt o.a. betalen met Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP en diverse andere cryptomunten) We hebben uitgebreide keuze in uw betaalkeuze en accepteren vele verschillende cryptomunten. 

Stap 9) Kijk goed na of alles is ingevuld en klik op COMPLETE CHECKOUT 

Stap 10) U word nu doorverwezen naar de betaaldienst pagina. Hier word u uitgelegd waar en hoe u uw betaling naar ons kunt sturen. Kies de munt waarmee u wilt betalen en kijk na of het bedrag juist is. Als uw problemen heeft gebruikt u de informatie die op het scherm wordt weergeven. Nadat de betaling is gedaan noteert u uw transactie ID, het adres waar het naar betaald is en hoeveel er betaald is. 

Als de betaling bevestigd is, ontvangen wij van de betaaldienst een bevestiging van de transactie. Zodra wij deze bevestiging hebben gehad worden uw tokens handmatig aan uw Ethereum account toegevoegd. Orders worden meestal binnen 24 – 48 uur afgehandeld. Als u door problemen uw TBC2 tokens niet heeft onvangen voel uw vrij om contact met ons op te nemen en we zullen dit dan gaan onderzoeken.

Block Explorers

 
 

Portefeuille’s

© 2018 TBC2 | Alle Rechten Gereserveerd | Voorwaarden
 
Translate »
Top