OVER TBC2


Wat is TBC2:

TBC2 is een cryptomunt gevestigd op de Ethereum Blockchain.

Cryptomunten die gemaakt/gevestigd zijn op de Ethereum Blockchain worden ook wel ERC20 Tokens genoemd.


Waarom hebben we gekozen voor ERC20 en niet een zelfstandige cryptomunt?

We hebben besloten om onze cryptomunt uit te brengen als ERC20 omdat we zo de gebruikers kunnen verzekeren van volledige decentralisatie en transparantie.

Doordat we ons verstigen op het Ethereum Netwerk kunnen we gebruik maken van portefeuilles en block explorers die door derden gemaakt zijn. We hebben alle vereisten voor TBC2 om zijn eigen portefeuille code, apps and nodes te behouden. Dit betekent dat gebruikers TBC2 veilig kunnen HODLen en traden. Met daarachter de gedachte dat de Ethereum Stichting directe support geeft aan alle ERC20 Tokens die gevestigd zijn op het Ethereum Netwerk.TBC2 Specificaties:

Contract Adres: 0xfaccd5fc83c3e4c3c1ac1ef35d15adf06bcf209c

U kunt op dit contract adres zoeken op verschillende Ethereum Blockchain Explorers zoals Ethplorer or Etherscan(links staan op onze homepage en u kunt deze ook zoeken op google).


Totale Voorraad: 1,000,000,000 (1 biljoen tokens)

900 miljoen TBC2 munten worden er verkocht in onze distributie fase voor de prijs van $0.002 per munt. De distributie fase bestaat uit 9 rondes met 100 miljoen munten voor elke ronde. Er worden diverse bonussen gegeven in elke ronde.Voor meer informatie kunt u op de “verkoop pagina” kijken.


100 miljoen TBC2 wordt niet verkocht in de distributie fase en zijn aan de kant gezet voor diverse doeleinden. Op onze “Nieuws” pagina vind u het tab “Onze Portefeuilles” daarin word aangegeven waar deze munten voor bedoeld zijn.


Snelle transacties: Het Ethereum Netwerk is een van de grootste ter wereld en de transacties gaan super snel. Transacties worden meestal binnen 60 seconden bevestigd, en soms binnen de 30 seconden. Dit is maar een fractie van wat de Bitcoin transacties kosten.Waar is TBC2 voor bedoeld en gemaakt?

TBC2 is gecreeerd uit noodzaak.


De originele TBC (waar we naar verwijzen als TBC1) is een gecentraliseerde programma wat word gezien als een cryptomunt. Hoewel TBC1 startte met goede intenties, werd het daarna overladen met negatieve acties van de Admins die het beheren. Het is veranderd in een ponzifraude, door een gierige admin die alleen zijn eigen zakken vult.


De TBC1 portefeuille ging offline in Mei 2017 (meer dan één jaar geleden) en er is nog steeds geen oplossing geboden voor het probleem.


De admin koos ervoor om alle portefeuilles te bevriezen en om toegang terug te kunnen krijgen tot portefeuille, kosten vroeg van $10 per lid. Naast deze kosten moesten er per lid nog eens 100 leden binnen gehaald worden, met als vereiste dat deze mensen $100 of meer moesten investeren. Er zijn meer dan 2 miljoen geregistreerde gebruikers en er zijn tot nu toe alleen 11 portefeuilles vrijgegeven. Terwijl veel meer mensen de $10 betaald hebben en aan de andere eisen hadden voldaan.


Het zijn veel goede mensen die blindelings een slecht persoon volgen op TBC1. We willen mensen ervan behoeden om nog meer geld en tijd te verliezen. We hebben TBC2 gemaakt om een levensbootje te bieden voor de mensen die zijn opgelicht in TBC1, voordat het schip zinkt.


Voor onze volledige uitleg over waarom we TBC2 gemaakt hebben en voor het laatste nieuws kunt u hier klikken..


© 2018 TBC2 | Alle Rechten Gereserveerd | Voorwaarden
Translate »
Top